Metode de livrare

Metode de livrare

Taxa de livrare este de 15 RON iar la comenzile de peste 150 RON livrarea este GRATUITA! Comenzile se livreaza intre orele 16:30-20:00, in fiecare zi. Pestele proaspat este prelucrat pentru fiecare client in parte – adica pentru fiecare client, pestele viu este curatat, eviscerat si portionat dupa preferinte. Avand in  vedere acest lucru, cantitatea finala poate varia cu 200 de grame.

Pestele proaspat va fi ambalat in pungi vid, astfel incat nu exista riscul unei contaminari si este mult mai igienic. La comanda finala se va mai adauga un cost de 0.5 ron pentru pungile vid de mici dimensiuni si 1 ron pentru pungile de dimensiuni mari.
Comenzile pot fi plasate pe site sau telefonic la numarul 0752.439.855
Pentru comenzi mai mari de 10 kg peste proaspat va rugam sa ne contactati cu 1-2 zile in avans

Primim comenzi pe site si la numarul de telefon 0752.439.855

CLICK AICI PENTRU A COMANDA

 

Orarul nostru de functionare este de LUNI pana VINERI de la ora 8:30-16:30. Primim comenzi in avans si chiar recomandam cu caldura sa plasati o pre-comanda, mai ales in perioadele aglomerate din an, cand se mananca peste.

*Livram pe raza orasului Botosani. Taxa de livrare la comenzile sub 150 RON este de 12 RON.
*Pentru Catamarasti Deal, Hudum, Curtesti, Tulbureni se aplica o taxa suplimentara de 22 RON iar la comenzi de peste 250 de RON livrarea este gratuita.


Toate produsele din peste proaspat se pot ambala in vid pentru a fi mai usor de depozitat si pentru a putea fi pastrate pana la 5-6 zile la temperatura de refrigerare (0-3 grade Celsius). Pretul unei pungi pentru vid este de 0.5 Ron sau 1 Ron, in functie de dimensiune.

Botosani: In functie de fluxul de comenzi produsele vor ajunge la dumneavoastra in decurs de 1-2 ore.
Suceava si Iasi: O data la doua saptamani, avem o zi special dedicata livrarilor in orasul Suceava si in orasul Iasi. Pentru mai multe detalii si noutati, urmariti pagina noastra de Facebook. https://www.facebook.com/Pescarieculivrarebt . In functie de numarul comenzilor acumulate putem veni chiar si mai des
Pentru restul tarii : Momentan nu avem o logistica bine stabilita. Putem pune la o firma de curierat Zacusca si Specialitati Pescaresti (ambalate corespunzator). Costul transportului va fi suportat de catre client.