Metode de livrare

Metode de livrare

Taxa de livrare este de 15 RON iar la comenzile de peste 150 RON livrarea este GRATUITA! Comenzile se livreaza intre orele 16:30-20:00, in fiecare zi pe raza orasului Botosani.

Primim comenzi pe site si la numarul de telefon 0752.439.855

CLICK AICI PENTRU A COMANDA

 

Orarul nostru de functionare este de LUNI pana VINERI de la ora 8:30-16:30. Primim comenzi in avans si chiar recomandam cu caldura sa plasati o pre-comanda, mai ales in perioadele aglomerate din an, cand se mananca peste.

*Livram pe raza orasului Botosani. Taxa de livrare la comenzile sub 150 RON este de 12 RON.
*Pentru Catamarasti Deal, Hudum, Curtesti, Tulbureni se aplica o taxa suplimentara de 22 RON iar la comenzi de peste 250 de RON livrarea este gratuita.


Toate produsele din peste proaspat se pot ambala in vid pentru a fi mai usor de depozitat si pentru a putea fi pastrate pana la 5-6 zile la temperatura de refrigerare (0-3 grade Celsius). Pretul unei pungi pentru vid este de 0.5 Ron sau 1 Ron, in functie de dimensiune.

Botosani: In functie de fluxul de comenzi produsele vor ajunge la dumneavoastra in decurs de 1-2 ore.
Suceava si Iasi: O data la doua saptamani, avem o zi special dedicata livrarilor in orasul Suceava si in orasul Iasi. Pentru mai multe detalii si noutati, urmariti pagina noastra de Facebook. https://www.facebook.com/Pescarieculivrarebt . In functie de numarul comenzilor acumulate putem veni chiar si mai des
Pentru restul tarii : Momentan nu avem o logistica bine stabilita. Putem pune la o firma de curierat Zacusca si Specialitati Pescaresti (ambalate corespunzator). Costul transportului va fi suportat de catre client.