S.C PISCICOLA S.A

Suntem o companie ce se ocupa de acvacultura in ape dulci din anul 1991. Ferma noastra se afla intr-o Arie Naturala Protejata Sit Natura 2000 (la fel ca si Delta Dunarii) iar asta inseamna ca protejam habitatul natural al vietuitoarelor acvatice, terestre si al pasarilor. Pentru ca ne pasa de mediul inconjurator! Intregul proces tehnologic are loc in cadrul fermei noastre. Ce inseamna asta? Inseamna ca nu aducem peste din alte ferme sau din alte tari, este 100% romanesc. Am dezvoltat o tehnologie cu ajutorul careia putem urmari exact cum creste pestele nostru – de la icra, la marfa gata de consum, ceea ce asigura o trasabilitate perfecta si sigura a produsului final. Cat despre hrana pestelui va putem spune ca este hranit doar cu srot de floarea soarelui, porumb, grau si orz. Fara antibiotice sau alte bazaconii! Proiectul Livrare Peste s-a nascut din dorinta noastra de a va aduce cat mai aproape un peste proaspat, dulce, de o calitate superioara, prelucrat in produse pescaresti Premium, de nisa, calitate superioara, produse ce nu se mai gasesc in acest moment pe Piata din Romania. Atentia acordata Procesului Tehnologic si Experienta acumulata in Productia si Prelucrarea Pestelui isi spun cuvantul, iar totul se reflecta in Produsul final, apreciat de catre toti consumatorii. Garantam calitatea produselor noastre si cele mai mici preturi de pe piata! *Pentru comenzi mai mare de 10 kg peste proaspat curatat si eviscerate va rugam sa ne contactati cu 1-2 in zile in avans *Furnizam peste viu, loco iaz. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Magazine proprii:

Angajamentul nostru reprezinta realizarea unui produs de calitate care sa indeplineasca si cele mai pretentioase cerinte.
Toate produsele pe care le comercializam sunt Premium, produse chiar de noi, in judetul Botosani, cu materie prima locala, sau achizitionate de la furnizori de incredere.

Zacusca si Specialitatile Pescaresti sunt produse Premium, realizate cu mult drag, daruire si atentie. Continutul in carne de peste este de peste 65% iar pestele este mereu proaspat, la fel ca si legumele. NU folosim ABSOLUT NIMIC CONGELAT. De asemenea, nu folosim aditivi sau conservanti, produsulele sunt 100% naturale (#doarpeste).
Asadar, daca vreti sa incercati un altfel de preparat va invitam sa incercati. Va veti convinge ca sunt #altceva! (Sunt adorate chiar si de persoanele care nu mananca peste in mod uzual).

CLICK AICI PENTRU A COMANDA 

Pestele proaspat este ambalat in vid pentru o igiena mai buna si un termen de valabilitate prelungit (produsele se pot pastra proaspete pana la 6 zile in frigider)

Botosani: Livrarea se face in ziua plasarii comenzii, intre orele 16:30-20:00
Suceava si Iasi: O data la doua saptamani, avem o zi special dedicata livrarilor in orasul Suceava si in orasul Iasi. Pentru mai multe detalii si noutati, urmariti pagina noastra de Facebook. https://www.facebook.com/Pescarieculivrarebt . In functie de numarul comenzilor acumulate putem veni chiar si mai des
Pentru restul tarii : Momentan nu avem o logistica bine stabilita. Putem pune la o firma de curierat Zacusca si Specialitati Pescaresti (ambalate corespunzator). Costul transportului va fi suportat de catre client.